שאלה:
שלום וברכה!
יש לי מוט בלנדר בשרי שאני טוחנת איתו לרוב מרקים חמים בשריים. אתמול הכנתי גלידה חלבית וטחנתי אותה בטעות במוט הבשרי (גלידה קפואה לחלוטין) מה דין הגלידה? (מאז השימוש האחרון במוט עם הבשרי עברו 24 שעות)
תשובה:
הגלידה מותרת וגם הבלנדר, רש יש לנקותו היטב היטב בכל החיצים.
בהצלחה
נציין שלבני ספרד מותר אפילו לעשות כך לכתחילה, בתנאי שמוט הטחינה והסכינים נקיים היטב
אין לעשות כן לכתחילה, זה גורם את כל השאלות והבעיות במטבח.
השאר תגובה