שאלה:
שלום הרב,
אם סכין בשרי בן יומו נגע בגבינה צהובה רותחת בעת ניסיון לנקות את הטוסטר.
מה דין הסכין?ואיך ניתן להכשירו?
תשובה:
צריך לערוך לו הגעלה. לקחת סיר שאינו בן יומו נקי, וכשהסכין גם כבר לא יהיה בן יומו והוא נקי לגמרי, יש להרתחי מים בסיר וכשהם מבעבעים להכניס את הסכין כולו בפנים לכמה שניות, עד שהם שוב מבעבעים, להוציא ולרחוץ במי ברז.
שלום הרב,
במקום הגעלה ניתן לעשות ליבון? לשים את הסכין באש מספר שניות?
מספר שניות אני לא בטוח שיספיק.
השאר תגובה