תה – כשרות לפסח

שאלה:

שלום לכבוד הרב!
האם תה שהוא 100 אחוז אורגני וטבעי שאני מזמין מחו"ל צריך הכשר לפסח?
והאם צריך לבער אותו וכד?

תשובה:

תה ללא כל תוספות וטעמים אינו צריך כשרות מיוחדת לפסח.

הצטרף לדיון

2 תגובות

  1. שלום לכבוד הרב!

    תודה על התשובה.

    האם זה גם לא צריך כשרות מיוחדת שזה מיוצר בפס יצור של גוים? (שוב מדובר בתה 100 אחוז טבעי)

  2. אני חוזר שוב, אם זה מאה אחוז בלי שום תמציות ועמילנים אין צורך בהכשר, אבל אם לעצתי תשאל, לא תשתמש בזה בפסח כי מצוי מאוד שכן מחזקים את טעמו בתמציות, ואת המירקם בעמילנים, לכן אני משתדל לא לקנות לפסח שום מוצר מזון שאין לו כשרות מיוחדת לפסח.