מבצע שמוגבל לשלוש קילו

שאלה:

שלום לכבוד הרבנים,
יש מבצע ברמי לוי בשכונה בסניף השכונתי שלנו שלפיו: אם רוכשים במאה שקלים ומעלה בקניה אחת ביום שלישי אז יש אז אפשרות לקנות ירקות (מסויימים) בשקל אחד ל 3 קילו (מוגבל עד 3 קילו).
כשהגעתי לקופה הסתבר לי שהמחשב לא מסמן אם עוברים את ה 3 קילו ירקות. הקופאית אמרה לי שזה לא נורא ושבעצם ברגע שאני רוכשת במאה שקלים הירקות (גם אם יותר מ 3 קילו כפי שהוגדר במבצע) עוברים חופשי בשקל אחד. השאלה היא מי הקובע כאן? הגדרת המבצע עפ"י רמי לוי (3 קילו בשקל) או החלטת מנהלת הסניף או הקופאית (שניתן לקנות יותר מ 3 קילו ירקות בשקל)?
תודה וכל טוב,
חנה.

תשובה:

שלום וברכה,

כאשר הקופה מעבירה גם מעל שלוש קילו והקופאית רואה ומעבירה, ודאי שהם מסכימים לכך, ולכן מותר לקנות גם מעל שלוש ק"ג.

בהצלחה.