ג'קט של קסטרו – שעטנז

שאלה:

יש לי ג'קט שקניתי בארץ בקסטרו כתוב לו בתוית שהחלק החיצוני הוא 55% צמר, 22% פוליאסטר, 14% אקרילן, 5% כותנה, 4% ויסקוזה. והביטנה 100% פוליאסטר. מה הדין שלו?

תשובה:

מבחינת הרכיבים זה בסדר, אבל כיון שיש כאן צמר יש חובה לבדוק שעטנז שמא יש גם אזיה חוט פשתן שאינו מצויין. זה יכול להיות בכפתור או כל מקום אחר.

הצטרף לדיון

4 תגובות

  1. קשה לדעת, זה תלוי בתקופות ובחברות, אינני יודע אולי נגדיר יותר מדוייק, בשביל מקרה זה נוצרו מעבדות השעטנז..

  2. תודה.
    אם יהיה לרב ידיעה
    האם שכיחות השעטנז בחליפות אכן מחייבת בדיקה
    אשמח לשמוע
    (כמובן שתמיד טוב וראוי לבדוק ולצאת מן הספק)

  3. אינני חושב שניתן לדעת, יש תקופות שונות וחברות שונות, יכול להיות פתאום ליין של של שעטנז שמופץ בכל בני ברק ויכול להיות תקופה שהכל נקי.