שימוש במוצר שקיבלת עליו החזר

שאלה:

אדם שהזמין כמה מוצרי מזון מחנות דרך האינטרנט ובאחד מהם – שקית קפה – האריזה היתה מעט פתוחה באופן שמסתמא לא הורס לגמרי את המוצר אבל קצת פוגם בטריות. לאחר שהודיעו לחברה הם זיכו אותו על המוצר בלי לבקש שיחזירו (לכאורה אין להם מה לעשות איתו) , האם יכול להשתמש במוצר ללא כל חשש?

תשובה:

שלום וברכה,

במקרים כאלו החברה לא דורשת את החזרת המוצר – אין מה לעשות עם המוצר, על כן הלקוח יכול לעשות במוצר כרצונו.

בהצלחה.