תוסף תזונה סטופיט-המשווק אגרסיבית ברדיו נגד הקורונה

שאלה:

האם יש חובת השתדלות להשקיע בתוסף מזון צמחי לחיזוק המערכת החיסונית נגד הקורונה בעלות 150₪ ל-30 כדורים, כלומר לאדם לחודש?
האם מי שעבר את 2 החיסונים יש לו עוד צורך בהשתדלות נוספת כזו?

תשובה:

מי שמחוסן עשה את ההשתדלות הכי טובה. אין צורך בתוסף הזה. כן כדאי לשמור על רמה מספקת של ויטמין d [ניתן לבדוק בבדיקת דם אם יש חוסר] וויטמין c ומומלץ גם אבץ. ניתן להשיג בבית מרקחת. אין חובה. מומלץ.

בריאות איתנה!