לתרומות מתנות לאביונים לחץ כאן

האם ישנה חובת ההשתדלות ליטול תוסף נגד הקורונה

שאלה:

שלום לרבנים החשובים.
הורי מאד מבקשים שאקנה תוסף תזונה בשם stop-it להגנה מקורונה בע"ה, האם עלי לשמוע בקולם ולרכוש אותו?
האם אכן ישנה חובת השתדלות בזה?
יש לציין שאני אינני מאמין בכל התוספים הללו.
שאלה נוספת האם יש חשש וסיכון בנושאי פוריות בחיסונים או שגם איש וגם אשה בגילאי 30 יכולים להתחסן ללא חשש?

תשובה:

שלום וברכה

מצד המניעה מהקורונה אין חיוב לרכוש תוספי תזונה, כן מומלץ לשמור על רמות טובות של ויטמין d ויטמין c  ואבץ. מצד כיבוד הורים, אין לך חיוב לרכוש תוסף זה מכספך, אבל מכספי ההורים מסתבר שיש בזה מצוה של כיבוד אב ואם.

אינני רופא, ובודאי אינני עובד ברשות הממונה על בדיקת בטיחות החיסונים… באופן אישי אני מאמין לגורמים הממונים על כך, שלפי כל הבדיקות שנעשו החיסון בטוח לשימוש, ולכן אני ממליץ לקחת חיסון, וחושב שיש בזה חשיבות רבה למיגור המגפה. כל הקונספירציות השונות לגבי עקרות וכו', לא הגיעו מאנשים משכנעים במיוחד…

הצטרף לדיון

תגובה 1