מסיבת הודיה – קורונה

שאלה:

לכבוד הרב שלום
ילדתי בשעה טובה ובשבח ובהודיה בת ואני תמיד אמרתי אם תיהיה לי בת אני עושה זוהר או מסיבת הודיה לבורא עולם ובשעה טובה הגיע הרגע אני מעונינת לעשות לצערי בבית בקטן בגלל הסגר והקורונה ואני רוצה לשאול אם חייב סעודה או רק מזונות ? בעלי מתעקש בגלל הקורונה רק מזונות זה אפשרי?

תשובה:

אפשר רק מזונות, ואפשר גם להמתין לסיום הסגר, ולהשתדל להקפיד שיבואו רק אנשים מחוסנים או שכבר עברו קורונה, ולעשות באויר הפתוח.

רוב נחת.