אברך שלא מוצא כולל

שאלה:

שלום, אברך ללא כולל. קשה כרגע למצוא מחמת הקורונה. יש לרב עצה איך להישאר אברך ולנסות למצוא 'מלגה' או החזקה?
הגיוני לפרסם באיזה פלטפורמה סיום משניות, או משהו בכיוון?
תודה

תשובה:

אני לא כל כך מתמצא, יתכן שניתן למצוא דרך לומר קדיש או משניות על נפטרים, אברך תלמיד חכם שיש לו גם כישורי כתיבה יכול לנסות להצטרף למכוני כתיבה שונים כמו עוז והדר, ולהתפרנס מיצירה תורנית. העיקר להחזיק חזק ולא להתייאש, בעזרת ה' זה יסתדר.

שפע רב והצלחה גדולה.

שבת שלום.

הצטרף לדיון

4 תגובות

  1. ל"מתערב" זה תוספת אבל לא יכולה לשמש כבסיס בכלל ולא קרוב לבסיס. אבל תודה. אם ישנם עוד עוזרים אשמח.
    המצב בקורונה קשה. קשה למצוא כוללים.

  2. אם ברצוני לפרסם בעלונים או עיתונים למיניהם לימוד משניות בתשלום.
    מה מומלץ לכתוב?
    לכתוב שזה מציל את נשמת הנפטר מגיהנום?
    או רק ידוע מעלת לימוד משניות לעילוי נשמת הנפטר?