שאלה:
שלום כבוד הרבנים
מיכל של מלח נפל לתוך סיר של שמן חם (שהיה רותח לפני כמה דקות עם מוצר חלבי) עד כדי כך שקצת מהמיכל מומס בלי לעשות חור.
האם במלח נעשה חלבי או שהבליעות לא נכנסים לתוכו?
תשובה:
מסתבר שאם זה היה כל כך חם ושהה בתוך הסיר ממש, בודאי נכנסו אדים חלביים לתוך המלחייה והמלח הוא חלבי.
שבת שלום ומבורך.
תודה על התשובה
האם זה נכון במיכל סגור? לא מדובר במלחייה שיש חורים מלמעלה רק הקוספת פלסטיק.
במקרה זה אם היה נוזלים רותחים זה גם נעשה חלבי.
השאר תגובה