ספר הלכה מומלץ

שאלה:

איזה ספר הלכה טוב מומלץ אני אדם תורני שעובד ורציתי ספר הלכה שמקיף אך קל ללמידה

תשובה:

יש מיגוון עצום, תלוי על איזה תחום אתה מדבר… על דיני שבת הייתי ממליץ על ארחות שבת ד' חלקים, על כשרות הבית – ספר הכשרות של הרב פוקס, יש לו גם ספר יפה על הלכות תפילה. על הל' תפילה יש גם ס' אישי ישראל, ממש מצויין. לגבי ברכות הנהנין יש ספר יפה בשם שערי הברכה של הרב שטיגליץ. כל אחד מתחבר למשהו אחר, כנס לחנות ספרי קודש ותבחר לך. אבל ספרי קיצורי הלכות כאלו זה טוב כדי לדעת מה לעשות, מלבד זאת מאוד חשוב שתהיה לך קביעות עיתים בגמרא ובמשנה ברורה, שתתקדם בידיעותיך.

בהצלחה רבה מאוד.

הצטרף לדיון

תגובה 1

  1. אפשר להוסיף יש ברכת השם לרב משה לוי על ברכות מדהים וכן לענין שבת מנוחת אהבה ובכלל יש ילקוט יוסף מאוד מובן ופשוט