שבועה

שאלה:

שלום הרב,
היה רגע בחיים שלי שקרא איזה משהו ואני אמרתי בקול ״נשבע לך אלוהים שלא הוציא זרע לבטלה למשך כמה שבועות ובזמן הזה הוצאתי פעם אחת ואני ממש מתבייש מעצמי ואיכשהו אני מבקש ממנו אפילו שיהרוג אותי מהבושה יש משהו שאוכל לעשות?

תשובה:

לחזור בתשובה מאוד מאוד, אין דבר העומד בפני תשובה. עוון נדרים מאוד חמור. התיקון הכי גדול הוא להחליט ברור שיותר לא נשבעים, זה הרי שטות גדולה מאוד… כמו כן, יש להקפיד על ראיות אסורות, לא לגלוש באינטרנט שאינו מסונן כהלכה וכדומה.

בשורות טובות.

הצטרף לדיון

תגובה 1