הגעלת סיר אינדוקציה

שאלה:

סיר אינדוקציה סולתם צבוע בשכבה מעל ועוד סיר שנראה מעליו מעין שכבה נוספת כדי שהאוכל לא ידבק. נטרפו האם אפשר להגעיל? תודה רבה!

תשובה:

מועילה הגעלה לסיר טפלון וכדומה, והמחמיר להגעיל שלוש פעמים, לטבול ולהוציא ושוב וכו', תבוא עליו ברכה.

מקורות:

ראה ארחות הבית פרק י' שאין להגעיל כלל כלי טפלון, ורק במקום הפסד התיר בהגעלה ג' פעמים, אמנם באגרות משה אבהע"ז סי' ז הקל בזה.

הצטרף לדיון

תגובה 1