חיסון קורונה לצעירים

שאלה:

שלום וברכה,
אני בחורה צעירה,
במסגרת עבודתי כמורה נותנים לנו אפשרות להתחסן
רציתי לשאול האם עלי להתחסן.
תודה רבה!

תשובה:

"האם עלי להתחסן" זו שאלה שגדולה עלי, אבל אם שואלת אם מומלץ לך להתחסן, לדעתי מומלץ מאוד לכל אחד להתחסן, בשבילו ולמען כלל ישראל.

שלא נדע כאב וצער.

הצטרף לדיון

2 תגובות

  1. ב"ה סליחה כבוד הרב. אני קיבלתי את הזריקה מאז 7 חודשים ומאז השתנו חיי, אני מרגישה חלשה ירדה בתפקוד ובסיבולת לב ריאה, תחושות עקצוצים ברגליים, עייפות מוגברת קודי לפעול במאמצים, קודי לטפל בארגון הבית ובפרנסה. הייתי בחורה בריאה לחלוטין חזקה ובכושר מצויין לפני זמן הקורונה. עכשיו אם אני רצה 10 מר לאוטובוס אני מרגישה כאבים בבית החזה קוצר נשימה מדאיג.

  2. מוזר וכדאי להתייעץ עם רופא, בכל מקרה כאשר אנחנו מדברים על כדאיות החיסון זה כולל את אותן תופעות לואי לא שכיחות, בחשבון כללי זה כדאי מאוד ומציל חיים במידה משמעותית מאוד.