איך לחשב שעות עבודה בעבודה מהבית

שאלה:

שלום לרב כאשר מעסיקים אותי מהבית ואומרים לי לפי שעות אז האם שמתקשרים אלי על דרך משל מ10 בבוקר עד עשר וחמישה ואח"כ ב10 וחצי עד 10 שלושים וחמש אז להגיד למעסיק שעבדתי עשר דקות או 35 דקות? תודה רבה

תשובה:

שלום וברכה,

שעות העבודה הם השעות שהעובד זמין בבית לעבודה – השעות שצריך להיות זמין ומכין את עצמו. ולכן אם הכין את עצמו מ10 בבוקר יש לחשב את שעות העבודה מ10 בבוקר והילך, ולא משנה אם בפועל היה עבודה או לא.

בהצלחה.

מקורות:

ראה כאן בהרחבה.