חציצה בטבילה

שאלה:

האם חתיכת ציפורן קטנטנה שנשארה תלויה באמצע בציפורן היא חציצה,
כלומר הציפורניים נגזרו ובגלל שיוף במשייף הציפורן נהיתה חלשה ויצא ממנה(כלומר מהאצבע) חתיכת ציורן פיצפונת ,
נעשה עיון ביום שיש ולפני הטבילה בליל שבת אבל אחרי הטבילה עוד כשהיו במקווה (אחרי הלבישה)שמו לב לציפורן הזאת(אחרי שעה בערך הציפורן נתלשה מעצמה)
תודה רבה

תשובה:

ככל שמדובר במשהו ממש קטן שלא מקפידים עליו ולא רואים אפילו בעיון, זה לא חוצץ