שהות ליד מבודד

שאלה:

שלו' כבוד הרב,
ראיתי אחת מהתשובות כאן למי שהיה ליד מבודד שזה לא מצריך בידוד,
וכן אתמול גם אני שהיי'תי ליד ילד שהוצרך לבידוד, האם יש בעיה כלשהי להתפלל במנין וכיוצ"ב?

תשובה:

שלום וברכה

לפי כללי משרד הבריאות כל עוד אין עליך חובת בידוד רק שהית ליד מבודד אין עליך חובה להשאר בבית, רק תקפיד על המסכה. אין טעם להחמיר יותר מהוראותיהם המחמירות של משרד הבריאות. אין לדבר סוף.

שבת שלום ובריאות טובה.

הצטרף לדיון

3 תגובות

  1. תודה הרב, ובמידה שיבקשו ממני לשמש כבעל קורא מחר אי"ה, זה בסדר שרק בשעת הקריאה אניח את המסכה על הסנטר למרות שהמברך וגבאי לידי?