תפילה בשטח הפתוח בסגר

שאלה:

בסד
לכבוד הרב
בעקבות הטלת הסגר וסגירת בתי כנסת יש לי בעייה להתפלל בשכונה כי אני צריך להגיע לעבודה שבע וחצי וקצת לפני בשכונה שלי אי אפשר להתפלל בגלל הגבלת מס מתפללים בחוץ וגם בגלל השעה האם אוכל להתפלל ביחיד בעקבות המצב עד שהסגר יוסר ?
אשמח לתשובה

תשובה:

אם אין לך אפשרות למנין במרחב הפתוח תתפלל ביחידות, אבל למעשה לא הבנתי את בעיית הגבלת מס' המתפללים, הרי לא חסר שטחים פתוחים… כל אותם אנשים שתמיד מתפללים במנין בשעה זו, שיתפזרו בשטח לפי ההנחיות, למה להתפלל בבית?

שבת שלום.