כתם מלווה בהרגשת וסת

שאלה:

שלום וברכה, התחילו לי אתמול בערב תחושות הוסת, ואני רגילה בד"כ לקבל וסת יומיים שלוש לאחר שתחושות אלו מתחילות, אבל הבוקר ראיתי כתם דם קטן פחות מגריס בפד. האם הוא נידון ככל כתם או שמא יש להחמיר כאן בשל ההרגשות שלי. תודה רבה

תשובה:

אין סיבה להגדיר אותו ככתם שאוסר, כיון שההרגשות הללו לא מאפיינות את הוסת עצמו והכתם עצמו קטן מגריס, אבל החכם עיניו בראשו, ברור שבמצב כזה נמנעים מקיום יחסים, כיון שזה קרוב מאוד להכשל לראיית דם תוך כדי תשמיש, או בחוסר שימת לב שכבר התחיל המחזור..

ערב טוב.