לשון הרע

שאלה:

למה לא זועקים על זה שלשון הרע מביא מוות בעולם כמו שהחפץ חיים כותב בתחילת הספר ,כאילו יוצא שאם אדם מדבר לשון הרע הוא הרבה יותר מסוכן מאדם שחולה במחלה מדבקת ומסתובב בחוץ

תשובה:

אכן יש מעוררים בענין זה, אני מכיר יהודים טובים שמשקיעים הרבה כדי להכניס את לימוד שמירת הלשון בכל בית, ואשריך שאתה מצטרף אליהם בזעקתך החשובה.

הצטרף לדיון

תגובה 1

  1. רציתי רק להוסיף עוד נקודה חשובה שהחפץ חיים מביא . אנשים לפעמים מתפללים הרבה על ענינים מסויימים ולא נענים , ויתכן שזה בגלל שהם מורגלים בדיבורים של גנאי על אחרים והדיבורים שלהם לא מתקבלים, וחבל ,הם מזיקים רק לעצמם!!!!!