הצעה אחת מכמה שדכנים

שאלה:

הצעת שידוך שהציעו כמה שדכנים, לא התייחסנו כי לא היה נראה מתאים. בסופו של דבר החלטנו לנסות . האם אפשר לבחור לאיזה שדכן לפנות? האחרון שהציע שבזכותו החלטנו לגשת אמר שאין לו זמן לזה כרגע..

תשובה:

שלום וברכה,

אם האחרון שהצליח להעלות את ההצעה לא מסכים להמשיך להוביל את השידוך מותר לכם לפנות למי שתרצו כדי לסיים את השידוך. והיה אם השידוך יצא לפועל יצטרכו לדון בחלוקת דמי השידוך כיון שאותו אחרון שהציע התחיל את הליך השידוך.

בהצלחה.