חלמתי את אבא שלי ז"ל

שאלה:

אבא שלי נפטר לפני 10 שנים חלמתי שהייתי אצל אמא בבית ואני ישבתי ברצפה ורואה את אבא ז"ל והוא מסתכל עליי בעיניים אדומות של געגוע ואז באתי אליו וראיתי שהוא גם רוצה לחבק אותי ואז חיבקתי אותו ונישקתי אותו ובכיתי המון מרוב געגוע ואמרתי לו את זה בחלום "אבא כמה התגעגעתי אליך" ורק בכיתי והוא ממש חיבק אותי ונישק אותי, מה אומר החלום (כי הוא היה שומר נגיעה)

תשובה:

החלום אומר שאבא זקוק לכם שתעשו עוד קצת לעילוי נשמתו, חיזוק במצוות, תפילות, אמירת תהילים, צדקה, משהו, והכי חשוב החיזוק במצוות, זה עושה לו נחת רוח ועליית נשמה בלתי רגילה.

בשורות טובות.