בדיקת קורונה ביום שישי

שאלה:

האם מותר לעשות בדיקת קורונה ביום שישי? או שיש חשש של חילול שבת? או הנאה ממעשה שבת?

תשובה:

שלום וברכה

אם יש בכך צורך, כלומר אדם נחשף לחולה וצריך לבדוק אם נדבק, יש לעשות גם ביום שישי, כיון שהעובדות הן שאנשים פחות נזהרים כל עוד הם לא יודעים שהם חולים… אולם מי שחלה בקורונה ורוצה לבדוק כדי שיוכל לצאת ביום ראשון אחרי שתי תשובות שליליות, לא יעשה ביום שישי אלא ביום ראשון.

שבת שלום.

הצטרף לדיון

3 תגובות

  1. מי שחלה בקורונה ורוצה לבדוק כדי שיוכל לצאת ביום ראשון אחרי שתי תשובות שליליות, לא יעשה ביום שישי אלא ביום ראשון. למה שיהיה אסור