מגן פלאפון

שאלה:

קניתי פלאפון דרך חברה שמעניקה עם הפלאפון מגן בחינם כשהגיע המשלוח הביתה ראיתי שהמוצר יש בו חתך לאחר דיבורים עם החברה שבהתחלה אמרו לי שאני טועה וזה בסדר גמור ואני טענתי שהמוצר פגום הם הסכימו לבסוף לשלוח לי מגן חדש וכשהוא הגיע ראיתי שצורת המוצר שיש חתך על המגן (בדיוק מה שחשבתי שבעייתי במוצר הראשון) כנראה שיהיה קל יותר להכניס את הפלאפון השאלה אם אני אשם בזה שהטעתי אותם כנראה כי לא הבנתי איך אמור להיות המוצר או שזה אשמתם שהיו צריכים לבקש תמונה של הפגם ולנסות להבין את הבעיה ?

תשובה:

שלום וברכה,

עלייך להחזיר את המגן הנוסף שקיבלת, מאחר והם שלחו לך בגלל שהטעתה אותם, וחל חובת השבה.

יתכן והם לא טעו אלא הסכימו לתת כדי שלא יהיו לך תלונות, אבל א"א לפסוק לפי אומדנא ולכן אתה חייב להחזיר את המוצר השני, או להודיע לחברה שנתנו לך מוצר בטעות.

בהצלחה.

מקורות:

הצטרף לדיון

2 תגובות

  1. השאלה אם אני צריך לשלם להם את עלות המוצר והמשלוח לגבי להחזיר את המוצר אין לי בעיה רק לא נראה לי שהם ירצו אחרי שפתחתי את זה