הכשרת תבניות אפייה

שאלה:

איך ניתן להכשיר מגש תנור מאימייל ?

תשובה:

זה תלוי כיצד זה נאסר, אם זה בלע מאכל אסור, או שהשתמשו בבשר וחלב בתוך 24 שעות, אין דרך להכשיר, צריך ליבון חמור וזה מקלקל את התבנית. אבל אם השתמשו בשרי ואחרי 24 שעות חלבי, יש לנקות היטב להכמתין 24 שעות משימוש אחרון, ולהכניס לתנור לחצי שעה שעה על החום המירבי ריק.

מקורות:

ראה כאן.

הצטרף לדיון

תגובה 1

  1. תודה רבה על התשובה המהירה.
    מכיוון שזה מגש של אדם שאני לא מכירה , כיצד הוא מתנהל ביום יום , אז לא אסתכן על ההכשר של המגש.
    תודה שוב