הכשרת ירקות עלים קטנים

שאלה:

האם ניתן להכשיר ירקות עליים על ידי השרייה בקערה עם חומץ ל5 דקות ולאחר מכן השרייה בקערה נוספת עם מים וסבון כלים ל5 דקות ואז שטיפה ?
אם זה לא מספיק איך אפשר להכשיר ירקות עליים (למשל נענע,בצל ירוק פטרוזילייה) שהם לא בגידול מיוחד למניעת חרקים?

תשובה:

לפי דעתי ירקות עלים קטנים כמו אלו שהזכרת אין להם הכשרה בצורה סבירה, פשוט יש לקנות מגידול מיוחד, וזה לא כזה יקר..