לתרומות לחץ כאן

הכשרת ירקות עלים קטנים

שאלה:

האם ניתן להכשיר ירקות עליים על ידי השרייה בקערה עם חומץ ל5 דקות ולאחר מכן השרייה בקערה נוספת עם מים וסבון כלים ל5 דקות ואז שטיפה ?
אם זה לא מספיק איך אפשר להכשיר ירקות עליים (למשל נענע,בצל ירוק פטרוזילייה) שהם לא בגידול מיוחד למניעת חרקים?

תשובה:

לפי דעתי ירקות עלים קטנים כמו אלו שהזכרת אין להם הכשרה בצורה סבירה, פשוט יש לקנות מגידול מיוחד, וזה לא כזה יקר..

השאר תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

שאלות שנצפות עכשיו:

מאמרים אחרונים

מדריכים הלכתיים

הכנו עבורכם
דבר תורה לשבת!

מחפשים כל שבוע איזה דבר תורה להגיד בשבת?

מעכשיו תקבלו כל שבוע דבר תורה ואת כל השאלות הכי מעניינות אליכם למייל