מכירת דירה על הנייר

שאלה:

מה הנוסח לקניית דירה על הנייר שיחייב את הקבלן ולא יוכל לחזור בו – תודה

תשובה:

שלום וברכה,

בחוזה שעורכים מול עו"ד בחוזה מחייב גם הלכתית. יש הרבה מה להאריך איל חלה המכירה בדירה על הנייר כיון שאין מקנה לו דבר בעת המכירה.

ראוי לכתוב שכל ההתחייבות והקנסות חלים מעכשיו והכל נעשה בבית דין חשוב מעכשיו ודלא כאסמכתא ודלא כטופסי דשטרא. ובכך מסלקים כל טענת אסמכתא.

בהצלחה.