תבנית חלבית מעל סיר בשרי

שאלה:

שלום,
בשבת שמנו תבנית(חד"פ) של קוגל מעל כלי בשרי ריק כדי לחמם כלי על גב כלי על הפלטה החשמלית.
התברר שזה לא היה קוגל אלא מאכל חלבי.
למזלנו לא כיסינו את המאכל ביחד עם הדברים הבשריים כך שהבשרי(והחלבי) היה בנפרד ולא נאסר על ידי ההבל. שאלתי היא מה הדין של המאכל החלבי? ומה הדין של הסיר הבשרי?

תשובה:

ככל שהמגע היה יבש לגמרי ולא היתה לחות בין תחתית הכלי הבשרי לתחתית בתבנית, הכל כשר, מגע יבש בין כלים אינו מפליט ומבליע.

שבוע טוב.