יחסים

שאלה:

אם הייתי עם גבר שאמא שלו נוצריה ואבא שלו יהודי והוא עשה ברית עדיין נקרא התבוללות ? מה עליי לעשות ואיך אפשר לכפר על זה אם כן
הוא נחשב גוי שלם?

תשובה:

הוא גוי גמור לכל דבר וענין, ויש הרבה מאוד להתחרט ולהצטער על זה ולקבל לעתיד לשמור על קדושה וטהרה, וחשוב לציין, שהאיסור לקיים יחסים מחוץ למסגרת הנישואין וטהרת נידה, קיים גם בגבר יהודי! אשה יהודיה אינה הפקר! קיום יחסים רק במסגרת נישואין כדת משה וישראל.

בשורות טובות.