דימום בהריון

שאלה:

שלום וברכה כבוד הרב,
רציתי לשאול מה הדין במקרה הבא:
אני בהריון (שבוע 12) ובשבת האחרונה (פ' מקץ) התחיל לי דימום רב והלך ופחת עד למוצאי השבת.
רציתי לדעת מתי אוכל לעשות הפסק טהרה?
ואם יש צורך לחכות 4 ימים לפני ההפסק כיוון שזהו אינו דם של וסת.
תודה רבה

תשובה:

בודאי יש להמתין ארבעה ימים, אין משמעות לנושא הזה האם זה מחזור או לא, אבל נראה שכדאי גם להתייעץ עם רופאת נשים, דימום משמעותי כזה לא אמור להיות, לפעמים יש דימום של השתרשות סביב שבוע 12 אבל זה לא דם רב כמו שאת מתארת.

בהצלחה ובשורות טובות.

הצטרף לדיון

תגובה 1