סלרי במרק

שאלה:

שלום הרב,
ניתן לאכול מרק שיש בו סלרי שלא כל כל נבדק והוא ללא בדיקה הלכתית בנושא חרקים?

תשובה:

לא כדאי. אם אפשר יש להמנע.

שבת שלום ומבורך.

נ.ב. קשה לי שלא להתפעל ממך, על כל ההנהגה שלך יש לי רק עוד שאלה אחת: איך לא בא משיח כשיש נער יהודי אמיץ וגיבור כמוך?!

כנראה שזה קרוב….

הצטרף לדיון

תגובה 1

  1. עוד כמה כאלה והמשיח כאן!

    נותר רק להמתין ויגיע כהרף עין כמו שאומר הנביא
    ".. וּפִתְאֹם יָבוֹא אֶל הֵיכָלוֹ הָאָדוֹן אֲשֶׁר אַתֶּם מְבַקְשִׁים וּמַלְאַךְ הַבְּרִית אֲשֶׁר אַתֶּם חֲפֵצִים הִנֵּה בָא אָמַר השם צבקות" (מלאכי ג א)