עץ אשוח ליד נרות חנוכה

שאלה:

בס"ד
שלום רב
אימי יהודיה שאינה שומרת מצוות. היא שמה "לקישוט " ולאוומרת השנה הלועזית החדשה עץ אשוח פלסטיק עם צעצועים. לדעתה זה מסמל את תחילת השנה הלועזית החדשה ולא חלילה את הולדת ישו ימח שמו זכרו. כמובן שאין שם צלב או משהו כזה , רק עץ וצעוצועים.
האם זה בסדר שאני אדליק היום את נרות החנוכה בסלון כשזה יוצא 2 מטר מהעץ הזה ואעשה קידוש והדלקת נרות שבת כמו תמיד באותו מקום בסלון כי אין מקום אחר ?
השאלה שלי היא בעצם אם העץ הזה חלילה אינו מעכב את המצוות הקדושות שאני אקיים בע"ה ?

תשובה:

עצוב מאוד מאוד שיהודים משתמשים בסמלים של נוצרים, אבל אין לך כל מניעה לקיים שם את מצוותיך.

בשורות טובות.