חנוכה

שאלה:

אני ומשפחתי לא נהיה בבית. ואנחנו נוסעים בלילה לבית הוריה של אשתי וישנים שם עד מוצש . עם זאת אנחנו יכולים לעבור קודם אצלנו בבית לזמן מוגבל ולהדליק נרות שם. כמובן ללא שינה.
מה עדיף? להדליק אצלנו או אצלם ומה צריך לשים לב ולדעת. תודה רבה וחג שמח.

תשובה:

שלום וברכה

תגיעו אליהם עוד לפני זמן ההדלקה, ואז אתם יכולים להדליק בביתם ללא כל חשש.

חנוכה שמח.

הצטרף לדיון

2 תגובות

  1. תודה רבה לא נגיע אליהם לפני ההדלקה גם לא נגיע אלינו לפני ההדלקה נוכל להגיע לכל המוקדם אלינו רק באזור שש בערב ואליהם באזור 8:00 בלילה