זרע לבטלה

שאלה:

היום בבוקר יצא לי קרי לילה וכשקמתי בבוקר לא שמתי לב כנראה שנגעתי בזה שסידרתי את הבוקסר המשכתי לסדר את החדר להיות בטלפון ורק שנכנסתי להתקלח שמתי לב.
אני מאוד משתדל ושבועיים לא הוצאתי זרע לבטלה ועכשיו הרגשתי שכל החדר של טמא בגלל שנגעתי בהרבה דברים מה אני יכול לעשות כדי לטהר את החדר?

תשובה:

שום דבר, הכל שטויות והבלים, זה לא מטמא כלום. כשיבנה המקדש יהיו לנו דינים שונים לגבי מי שרוצה להכנס למקדש, כרגע זה לא רלוונטי. עצם הדבר חבל מאוד ויש להשמר יותר על העיניים.