פירגון לרבני האתר

שאלה:

הפעם ארצה פרגן ולא לשאול, כי באמת מגיע לכם, מגיע לנשותיכם ולבני ביתכם הרבה פירגון.
פירגון על הזמן שאתם מקדישים, לא רק בלכתוב את התשובה אלא לפעמים גם לעיין בספרים, יש נושאים מסועפים, אולי לפעמים להתייעץ עם אחרים, בפרט בנושאים קשים, סוף כל סוף זה עולה על דפי האינטרנט והמון רואים, אז כל דבר שאתם כותבים נכתב בשיקול רב.
אתם מתפלפלים עם הכותבים והשואלים על כל קושיא או אי הבנה שיש להם, וטורחים להסביר כדי שהשואל יבין טעמים, סיבות, ותירוצים לשאלותיו וקושיותיו.
אשריכם, ואשרי בני ביתכם.
תצליחו ותזכו לכל הישועות.

תשובה:

תודה על המילים החמות! בהחלט מחזק ומשמח! שנזכה להשתעשע תמיד יחד בדברי תורה, ללמוד וללמד לשמור לעשות ולקיים! שמחים תמיד בהשתתפותך.

בהצלחה