סחורה שהגיעה באיחור

שאלה:

שלום כבוד הרב גוי קנה ממני מוצר באינטרנט והסחורה לא הגיע עליו בזמן יש בעיה שהסחורה לא הגיע עליו בזמן?

תשובה:

שלום וברכה,

בסופו של דבר הסחורה הגיעה ליעדה ולכן אין בכך בעיה. אם עיכוב הסחורה גרם הפסדים למזמין הסחורה, שהוזלה הסחורה או שעבר זמן היעוד שלה ואין לו צורך בה הדין יהיה שונה [ויש לענות על זה בנפרד], אבל אם הלקוח עדיין צריך אליה ועדיין היא שווה אותו מחיר, אין שום בעיה.

בהצלחה.

הצטרף לדיון

2 תגובות

  1. בשאלה הצגת שהסחורה הגיעה באיחור ואין לצד השני טענה נגדית, במקרה כזה אכן אין שום בעיה למרות שלא הביא את הסחורה בזמן. אבל רימזתי לך בתשובה שאם הצד השני ניזוק מהאיחור במקרה כזה התשובה שונה. בשאלתך אתה מציג צד שלך שאיחרת וא"כ אין שום בעיה גם אם עבר שנה של איחור. אבל כדאי שהצד השני יציג את השאלה לדעת האם יש לו טענה בגלל האיחור.