כשרות עופות מהסופר

שאלה:

בס״ד
שלום.
אני קורא הלכות של כשרות, כתוב על תהליכים רבים שהבשר והעוף צריכים לעבור אצלנו במטבח לפני הבישול, כגון- המלחה, השריה להוצאת הדם וכו. האם צריך לעשות עם כל בשר ועופות שקונים מהסופר או שמא בדרך כלל הבשר והעופות שקונים בסופר אחרי תהליכים אלו ולא חייבים לעשות זאת גם בבית?

תשובה:

כאשר קונים היום בסופר בשר ועוף מכשרות טובה כל התהליכים כבר נעשו, למעט בכבד או לב טרי שאינו צלוי!

הצטרף לדיון

תגובה 1

  1. וכמובן מומלץ ללמוד מספר או מרב היטב את ההלכות של הצלייה ולהסתכל היטב על תאריך השחיטה בדברים שצריכים צלייה כי לפעמים זה קיים בסופר לאחר 72 שעות מזמן השחיטה ואז ישנן כמה הלכות בנושא זה.