קושי לשמור נגיעה

שאלה:

שלום, יש לי חבר כבר שנה שאני אוהבת אותו מאוד אבל עדיין לא יודעת אם אני רוצה להתחתן איתו, השאלה שלי היא אם אני מנסה לשמור נגיעה איתו אבל לפעמים אנחנו נופלים, אבל הקשר שלנו הוא באמת לבדוק אם אנחנו מתאימים לחתונה וזו המטרה,
אם אני יודעת שיש סיכוי שניפול בשמירת נגיעה למרות שלשנינו יש את הרצון כן לשמור ומנסים לשמור, האם עדיין להמשיך את הקשר הזה או שעדיף שאני יעשה הפסקה איתו ואעבוד על עצמי עד שאני אהיה מספיק חזקה כדי לדעת שאני רוב הסיכויים לא אפול בשמירת נגיעה ורק אז להיכנס לקשר. כי מצד אחד אני אוהבת אותו אבל מצד שני לפעמים אנחנו נופלים ואני יודעת שאם אני ממשיכה את הקשר הזה יכול להיות ששוב ניפול (למרות ההשתדלות). מה כדאי לעשות? האם יש דרך להפסיק ליפול (מנסים לשמור גם על דיני ייחוד)
האם בכל זאת להמשיך או לעשות הפסקה ?

תשובה:

שלום וברכה

אם הדרך היחידה לשמור נגיעה זה על ידי שעושים הפסקה, תעשו הפסקה, אין כל היתר ליפול בענין הזה חלילה.

שיהיו החלטות טובות, וחיים שמחים ומאירים.