תנאי עבודה

שאלה:

שלום וברכה,
אני עובדת 9 שנים בבית ספר ומרצוני לא בחרתי להיות מחנכת יצא שעבדתי שנים לא דרך משרד החינוך.
שנה שעברה הגיע מנהל חדש, והאמין בי, נתן לי להחליף מורה מחנכת בסוף שנה. בה הלך טוב.
השנה בה אני התחלתי גם להחליף מורה מחנכת, ובה מצויין.
עכשיו הוא יודע שאני שנים במערכת ולא קיבלתי שעות של משרד. אני תמיד באה ומבקשת שיהיו לי בכללי שעות ולא רק מילוי מקום.
השאלה היא, בגלל שהוא צופה ירידה במספר הכיתות שנה הבאה.. אז קשה לו להבטיח לי שעות.
השאלה היא אם לחפש מקום אחר, הקושי הוא בגלל ההתחברות שלי למקום כ"כ הרבה זמן. ולא ממהרת לעזוב
מצד שני זכויות שלי וכו.. זה רק דרך המשרד
עצה!

תשובה:

שלום וברכה,

מאחר ואת מחוברת למקום ונראה שאת אוהבת את המקום שבו את עכשיו עובדת, יש להעדיף את המקום הנוכחי, ותמיד הטוב ביותר לעבוד במקום שיש הרגשה טובה, ולכן עדיף להישאר. אך כדי שלא להישאר קרח מכל הכיוונים תדאי שתשאלי את המנהל וכן תודיעי לו שאת מעוניינת להיות קבועה ולקבל שעות עבודה, ותראי אם יש סיכוי להתקדם או לא.

בהצלחה רבה.