זמרים פסולים

שאלה:

שלום, האם מותר לשמוע את הזמרים שמופיעים במעורב או בערבי שירה כנגד גזירת החורבן?, אני ראיתי שהגר"ע יוסף אומר שאסור וגם הרב שלום כהן אומר שאסור וכל חכמי אשכנז.

תשובה:

אינני יודע אם היום ניתן לגזור גזירות ולתקן תקנות, ולכן לא הייתי אומר שזה אסור, אבל כמובן אין לתמוך בזמרים שלא שומרים על גדרי הצניעות וההלכה המסורה, יש מספיק זמרים יראי אלוקים שניתן לשמוע את שירתם.

שבת שלום.