בעיות שלום בית

שאלה:

בעלי מקלל אותי וגם אומר לי דברים גסים על אחותי והיא אישה צדיקה.מאוד קשה לי המצב הזה .אבל הכי גרוע שבעלי אומר על אמא שלי זכרונה לברכה .קללות ודברי זנות .ואמא שלי היתה אישה מאוד צדיקה .ומאוד כואב לי ואני פגועה .אני הייתי יתומה מגיל קטן .בעלי חרדי

תשובה:

המצב שאת מתארת עצוב מאוד ואסור שימשיך, כדאי לפנות לייעוץ זוגי שיתן לך את הכלים כיצד להעמיד את הדברים ברור, שלא תוכלו להמשיך באופן כזה שכך הוא מדבר ומתנהג. בעלך חייב גבולות. תאמרי לו שאת רוצה מאוד לחיות איתו עד מאה ועשרים באהבה, אבל יש דברים שלא תוכלי לשאת. כרגע אני מניח שאת במצב נפשי כזה שאין לך את הכוחות לעמוד מולו ולומר לו את זה בצורה החלטית שיבין שזו לא מריבה או משהו, אלא פשוט יש כללים חדשים בבית, ולכן אני מציע לפנות לייעוץ שיתן לך קצת תעצומות נפש והדרכה.

בשורות טובות.