לתרומות לחץ כאן

תערובת בשר ודגים

שאלה:

רוטב העריג נשפך על עוף ואחרי כמה דקות העוף נשטף היטב האם יש בזה סכנה. מדובר בדג כבוש בבצל השאלה אם נחשב חריף אע"פ שמעורב בהרבה דג וציר, לאסור את העוף אע"פ שרק מעט ממנו היה עליו לזמן קצר ונשטף היטב.

תשובה:

לכאורה אין מקום לחשש, אבל יש לרחוץ היטב בכל הקפלים.

השאר תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

שאלות שנצפות עכשיו:

מאמרים אחרונים

מדריכים הלכתיים

הכנו עבורכם
דבר תורה לשבת!

מחפשים כל שבוע איזה דבר תורה להגיד בשבת?

מעכשיו תקבלו כל שבוע דבר תורה ואת כל השאלות הכי מעניינות אליכם למייל