הנחיות הקורונה

שאלה:

שלום,
שמעתי שהרב זאיד סיפר על אחד שהלך לרב קנייבסקי בשביל איזשהו צורך והרב אמר לו מה זה הסמרטוט שיש לך על הפה?
אז הוא אמר לו זה מסיכה כדי להישמר מהקורונה
אז הרב אמר לו:
נגמר כבר הקורונה אין קורונה.
מצד שני הרב אדלשטיין אמר מאוד להישמר.
אני מאוד מבולבלת כבר

תשובה:

אני מניח שהרב זאיד לא שמע טוב או משהו, זה לא סיפור הגיוני. ואגב בענין הקורונה לא צריך להגיע עד לרבנים, מספיק לפתוח את העיתון ולראות שכרגע שוב התחלואה גוברת, ולכן מאוד חשוב לשמור על ההנחיות, הרי אנחנו כבר מאוד קרובים לחיסון, עוד קצת אורך רוח ונעבור את זה בעזרת ה'.

בשורות טובות.

הצטרף לדיון

2 תגובות

  1. אז לסמוך על העיתון ולא על דברי הרב. מה עם 'עשה לך רב'? אה …..זה השתנה לעשה לך עיתון. להוציא את הטלויזיה ,עיתונים ורדיו כי זה מה שיפיל אתכם. תצטרפו לרשתות החברתיות ושם תגלו את האמת. לפרטים חפשו אג'נדה 21/ שקר עולמי חדש

  2. אדרבה, אם הרשתות החברתיות הביאו אותך לאמונה בקונספירציה הזויה חסרת הדיון, זה רק מחזק אותי שיש להמנע לחלוטין מלצרוך סוג כזה של מידע…
    אני איתן בדעתי שמומלץ לכל אדם להתחסן, זו גם חובה חברתית, ולאדם ששייך לקבוצת סיכון, זו גם המלצה אישית. אני באופן אישי אשמח להתחסן.