המשך

שאלה:

אבל יש הרבה מאוד שקרים בקורונה שמעתי עשרות סיפורים על אנשים שאמרו להם שהם חיוביים והם בכלל לא עשו בדיקה או על כאלה שהבני זוג שלהם נפטרו לפני 10 שנים ואמרו להם שהנפטר יצא חיובי

תשובה:

אין שקרים, יש טעויות. המדינה במלחמה קשה מאוד, קשה לדייק, אבל רק טיפש מסיק מטעויות כאלו שאין קורונה…

הצטרף לדיון

2 תגובות

  1. ברשות הרבנים אוסיף נקודה חשובה, חשוב שנפנים שגם ה"טעויות" בבידודים או תשובות לנבדקים הכל בהשגחה פרטית מדוייקת מי יקבל חיובי, מתי, עד מתי וכ"ו ושנזכה לחזור לאבינו ויאיר פניו עלינו !!!!!!

  2. תודה שלומי על הדברי חיזוק אך ברשותך אוסיף מילה. זה נכון גם לגבי הקורונה אך בהחלט לא רק. כל דבר בעולמינו מושגח. וגם כשאדם עושה בדיקה שגרתית והרופא "מגלה" משהו בלתי תקין ודורש בדיקה חוזרת שיוצאת טובה יותר הינה באותה השגחה. כנ"ל לגבי חשודים שנעצרים ומשתחררים ללא כתב-אישום. וכן לגבי מי שע"מ שלא לאחר לאוטובוס הגיע לתחנה מוקדם רק בשביל לראות שהאוטובוס שבדיוק היום יצא עוד יותר מוקדם ועוד הספיק לראות את האוטובוס עוזב את התחנה. וכו' וכו' וכו'. בלי כל קשר לקורונה.