קרש חיתוך מעץ שיועד לצורך חלבי, חתכו עליו חזה עוף קר כאשר הקרש חיתוך נקי.האם הקרש חיתוך הופך להיות בשרי? ואם כן האם יש דרך להכשיר אותו?תודה רבה!
שלום וברכה
כיון שזה היה קר, ניתן לרחוץ היטב עם סקוצ' וסבון ולייעדו לחלבי.
האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *
התגובה שלך *
שם *
אימייל *
אתר
עדכן אותי במייל. ניתן להרשם לעידכונים גם בלי להשאיר תגובה עדכונים
Δ
שאלות שנצפות עכשיו:
מאמרים אחרונים
מדריכים הלכתיים
מחפשים כל שבוע איזה דבר תורה להגיד בשבת?
מעכשיו תקבלו כל שבוע דבר תורה ואת כל השאלות הכי מעניינות אליכם למייל