נפטרים

שאלה:

אבא שלמ ניפטר לפני 3 שנים אני הבת שלו חלמתי עליו חלום שהוא בוכה בחלום
ולפני שבוע בת דודה שלי חלמה עליו שהוא שמח ולבוש יפה ונראה כמו שהוא היה במציאות יפה תואר..
האם אפשר לדעת מה ההסבר של החלומות
אנחנו במשפחה קוראים תורה לעילוי נישמתו ?

תשובה:

שלום וברכה

הדבר הכי טוב שאת יכולה לעשות עבור נשמתו, הוא להתחזק בשמירת מצוות, אם זה נושא של שבת, או טהרת המשפחה, או כשרות, חיזוק באיזו מצוה חשובה לעילוי נשמתו יגרום לו נחת רוב ושמחה גדולה מאוד.