לא ילבש

שאלה:

מדוע היום שבנוהג העולם אין שום הבדל בין גברים לנשים בנוגע להסרת שיער וכן בעוד דברים, לא מתירים באופן גורף לעשות הסרת שיער וכדומה?
ולמעשה האם מותר לעשות הסרת שיער בעורף שרובא דעלמא יש להם בעיה שם בשיער תודה

תשובה:

שלום וברכה

אני לא מססכים איתך שהיו אין הבדל בענין זה בין גברים לנשים, אני מניח שגם היום רוב רובם של הנעזרים בטיפולי הסרת שיער הם נשים, ורוב ככל הגברים אינם עושים זאת. נכון שזה מקובל יותר ונפוץ מבעבר, אבל עדיין זה מאפיין הרבה יותר את ציבור הנשים.