חזרה בתשובה – ניתוק מהיר מידי?

שאלה:

שלום, אני חוזר בתשובה שנה, אני בגיל 14, כבר שנה שהיתנקתי לגמרי מטלויזיה ומ-אקס בוקס שזה משחקי מחשב שפועלים על ידי שלט, האם ההתנתקות הזאת היא קיצוניות? האם זה לא בסדר מה שעשיתי? וגם מהחברים החילונים שהיו לי התנתקתי כי הם לא בדיוק אוהדים שומרי מצוות האם גם זה לא בסדר?

תשובה:

לא נוכל לייעץ לך בלי להכיר באופן אישי. מהטלויזיה ודאי מצויין שהתנתקת למה צריך את הזבל הזה? וכך גם לגבי המשחקי מחשב, לגבי החברים, מאוד חשוב חברים יראי שמים, אבל לא להיות לבד, יש למצוא חברים טובים! הכי חשוב שתיצור קשר עם רב או אברך בסביבתך שינחה אותה בכל דבר.

ברכה והצלחה!