מכללה חרדית

שאלה:

יש לי שתי שאלות אני חוזר בתשובה כמה שנים טובות ואני בכיוון השקפה חרדית
1. האם יש חינוך חרדי שגם לומדים מקצועות חול וגם הרבה תורה גמרא וכו
2. אם אני לומד במכללה שהיא לא מופרדת ואני לא יכול לעבור לאחרת לצערי כי אני כבר שנה שניה מתוך 3 זה בעיה? תודה

תשובה:

שלום וברכה

בהחלט יש מוסדות חרדיים שמספקים לימודי חול ברמה גבוהה, בודאי בגיל שלך. לגבי לעבור למכללה כזו, אינני בקי בפרטים, אם זה יגרום לך נזק משמעותי, תשאר במקום בו אתה נמצא, אבל אם זה דבר שניתן לגישור כדאי לעבור.

בהצלחה רבה מאוד.

הצטרף לדיון

תגובה 1

  1. לגבי שאלה 1 ללימודי חול וגם תורה במסודות חרדים אני מתכוון לגילאים קטנים יסודי ותיכון האם יש כזה בית ספר חרדי וגם לימודי חול ?
    תודה